На Хмельниччині минулої доби поліцейські врятували двох чоловіків від самогубства

Фото: hm.npu.gov.ua

Події мали місце в Кам’янець-Подільському районі і в самому райцентрі на Новопланівському мосту. В обох випадках завдяки своєчасному реагуванню працівників поліції на повідомлення чоловіків вдалося врятувати.

Так, вчора, 4 березня, до Кам’янець-Подільського відділення поліції надійшло повідомлення про побутовий конфлікт в селі Лисогірка. На місце одразу виїхала група реагування патрульної поліції у складі інспекторів Віталія Голубатого та Сергія Зубаля.

На щастя, працівники поліції приїхали якраз вчасно, адже 36-річний місцевий житель на емоціях побіг до сільської річки і кинувся у воду. Правоохоронці не вагаючись подались за ним і витягли чоловіка на сушу.

Прийшовши до тями, чоловік зателефонував на лінію «102» і подякував патрульним за врятоване життя.

Ще одне повідомлення про молодого чоловіка, який намагається стрибнути з Новопланівського мосту, надійшло до Кам’янець-Подільського відділу поліції вчора близько 23.00 години. Перехожі не встигли зупинити юнака.

Поліцейські, які приїхали на виклик, одразу спустились в каньйон і побачили хлопця у воді — на щастя, йому вдалось вижити. Правоохоронці допомогли юнаку вибратись з води і доправили його у місцеву лікарню. Як виявилось, мешканець Вінницької області «відбувся» струсом головного мозку і забоєм носа. Наразі його життю нічого не загрожує.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині судитимуть двох молодиків, які намагалися підкупити слідчих. 20-річний хмельничанин, намагаючись уникнути кримінальної відповідальності за вчинення ним крадіжки чужого майна, запропонував неправомірну вигоду у сумі 3 тис грн заступнику начальника слідчого відділу Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне