Полонські рятувальники допомогли чотирилапому вибратись із каналізаційного колодязя

9 січня об 11:38 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення про те, що у Полонному на вул. Привокзальній у каналізаційному колодязі знаходиться собака, який не в змозі самотужки звідти вибратись. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Рятувальники 17 Державної пожежно-рятувальної частини, прибувши за викликом, за допомогою драбини допомогли чотирилапому вибратись із пастки на поверхню.

Нагадаємо про наслідки негоди на Хмельниччині. “Швидка” та вантажівка у заметах, а легівка – згоріла. За інформацією рятувальників 5 січня трапилось три надзвичайні ситуації з автівками у Городоцькому, Хмельницькому та Летичівському районах. Так, 5 січня о 20:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового лікаря Городоцької Центральної районної лікарні про те, що автомобіль швидкої прямуючи на виклик  застряг у сніговому заметі поблизу с. Папірна на Городоччині. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягли автомобіль на проїжджу частину, після чого той зміг продовжити рух. Цього ж дня о 22:30 на польовій дорозі Олешин-Осташки Хмельницького району, через складні погодні умови водій автомобіля Iveco Daily не впорався з керуванням та потрапив у сніговий замет. Надзвичайники за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автівку, врятувавши водія від замерзання. 5 січня о 22:25 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля Volkswagen  на трасі М-12 Стрий-Кропивницький-Знам’янка 301 кілометр. Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 37 Державної пожежно-рятувальної частини. На моммент прибуття на місце події вогнеборців вогонь охопив моторний відсік автомобіля. Причина пожежі наразі з’ясовується.

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

2 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

2 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

3 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

4 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

6 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

7 години тому