Полонські рятувальники допомогли чотирилапому вибратись із каналізаційного колодязя

г
Фото: km.dsns.gov

9 січня об 11:38 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення про те, що у Полонному на вул. Привокзальній у каналізаційному колодязі знаходиться собака, який не в змозі самотужки звідти вибратись. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Рятувальники 17 Державної пожежно-рятувальної частини, прибувши за викликом, за допомогою драбини допомогли чотирилапому вибратись із пастки на поверхню.

Нагадаємо про наслідки негоди на Хмельниччині. “Швидка” та вантажівка у заметах, а легівка – згоріла. За інформацією рятувальників 5 січня трапилось три надзвичайні ситуації з автівками у Городоцькому, Хмельницькому та Летичівському районах. Так, 5 січня о 20:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового лікаря Городоцької Центральної районної лікарні про те, що автомобіль швидкої прямуючи на виклик  застряг у сніговому заметі поблизу с. Папірна на Городоччині. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягли автомобіль на проїжджу частину, після чого той зміг продовжити рух. Цього ж дня о 22:30 на польовій дорозі Олешин-Осташки Хмельницького району, через складні погодні умови водій автомобіля Iveco Daily не впорався з керуванням та потрапив у сніговий замет. Надзвичайники за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автівку, врятувавши водія від замерзання. 5 січня о 22:25 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля Volkswagen  на трасі М-12 Стрий-Кропивницький-Знам’янка 301 кілометр. Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 37 Державної пожежно-рятувальної частини. На моммент прибуття на місце події вогнеборців вогонь охопив моторний відсік автомобіля. Причина пожежі наразі з’ясовується.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне