Понад 47 млн грн. планують витратити на створення належних освітніх умов для школярів з Хмельниччини у 2021 році

Усі школи, що включені в програму «Велике будівництво», будуть відповідати умовам новітнього освітнього простору. Про це заявив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура».

«Наше завдання впродовж найближчих років створити доступну і зручну інфраструктуру в регіонах України, яка буде стосуватися життя громадян в усіх аспектах. Це освіта, охорона здоров’я, безпека, адміністративні послуги, послуги культури, а також спорт. Це означає, що за результатами програми «Велике будівництво», 100% шкіл, які включені в програму, будуть відповідати усім умовам новітнього освітнього простору», – заявив Олексій Чернишов.

Сподіваємося, що уже незабаром втілення цих нових принципів відчують і школярі Хмельниччини.

«Очікуємо затвердження переліку програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2021 році, які попередньо входять до програми Президента України «Велике будівництво» 2021 рік. Серед них 3 навчальних заклади: школи у м. Славута, смт. Нова Ушиця та с.Солобківці. На це планується виділити понад 47 млн гривень,» – зазначає голова ОДА Сергій Гамалій.

Голова адміністрації наголошує, що під час будівництва в цих навчальних закладах буде забезпечено суворий контроль за якістю робіт та належним їх оснащенням, адже тільки так можна зберегти здоров’я дітей та сприяти їх успішному навчанню, що в подальшому дозволить їм реалізувати себе в дорослому житті.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому безкоштовно вакцинують домашніх тварин: де можна отримати послугу

Цього року на Хмельниччині зафіксували випадок сказу у безпритульного собаки. Хвора тварина покусала 8-річного школяра та домашнього собаку.

2 години тому

Хмельницький суд виніс вирок помічнику священника у справі сутички між ним і військовим

Півтора року пробаційного нагляду, виплату 50 тисяч гривень моральної шкоди й оплату лікування потерпілого — такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд помічнику…

2 години тому

У Хмельницькому від отриманих під час пожежі опіків померла 8-річна дівчинка

Вчора, 9 травня, у Хмельницькому на вулиці Гонгадзе виникла пожежа квартири на 1-му поверсі дев’ятиповерхівки.

5 години тому

Троє чоловіків з Хмельниччини намагались на гумовому човні перетнути Тису

Чоловіки, яким обіцяли безперешкодний перетин кордону в пункті пропуску, «опинилися» на березі Тиси з човном та помпою.

5 години тому

Президент призначив начальника Управління СБУ Хмельниччини

Вчора Володимир Зеленський призначив Олексія Прокопенка начальником Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

6 години тому

Ринок праці Хмельниччини: 1 травня кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб

Станом на 1 травня  2024 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб, в тому числі  237 учасників бойових дій,…

1 день тому