Повідомлено про підозру членам злочинної групи, які налагодили схему збуту наркотичних засобів до виправної колонії

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури зібрано докази вчинення кримінального правопорушення у складі організованої групи та шістьом її учасникам, які налагодили канал поставки наркотичних засобів до виправної колонії, повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.
 
Протиправну діяльність припинено спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України та слідчого управління Нацполіції в області у квітні поточного року.
 
За даними слідства, організатор встановив злочинний вплив у виправній колонії та для постачання наркотиків на територію установи залучив ще одного засудженого та четверо колишніх в’язнів, які перебували на волі.
 
Спільники забезпечували придбання особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс, особливо небезпечної психотропної речовини «PVP» та психотропної речовини амфетамін, а також їх доставку до колонії.
 
«Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Михайло Войтюк.
 

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Leave a Comment

Останні новини

У 5 закладах Хмельниччини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку у світі кожна 10 дитина народжується передчасно.

20 хв. тому

Двоє ветеранів з Хмельниччини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади

2 ветеранських бізнеси з Хмельниччини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду.

55 хв. тому

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

19 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

20 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

21 годину тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

21 годину тому