В Шепетівці поліцейські оперативно затримали чоловіка, який до смерті побив свого знайомого

Під час з’ясування стосунків 27-річний чоловік завдав своєму товаришу по чарці чимало ударів по голові. Від отриманих травм останній помер на місці, а зловмисник, зрозумівши, що накоїв, втік з місця події.

31 травня до Шепетівського районного управління поліції звернулась місцева мешканка із повідомленням про те, що в одному з приватних помешкань у  м. Шепетівка виявлено тіло господаря будинку. 

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Під час огляду місця злочину та опитування свідків, проведення ряду негласних слідчих дій правоохоронці встановили,  що напередодні 60-річний власник будинку вживав спиртне зі своїм знайомим. Під час розпиття оковитої господар попросив гостя піти, після чого розпочалась словесна суперечка. 

Під час з’ясування стосунків візитер почав наносити своєму опоненту численні удари кулаком по голові. Від отриманих травм останній помер на місці.

Поліцейські затримали зловмисника  в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 121  Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого», санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.  

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

16 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

17 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

17 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

19 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

22 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

22 години тому