Правоохоронці викрили чоловіка, який намагався підкупити слідчого

57-річний чоловік виступав фігурантом у кримінальному провадженні щодо незаконного зберігання вогнепальної зброї і намагався домогтися його закриття шляхом підкупу слідчого. Проте правоохоронець одразу ж після отримання такої пропозиції повідомив про це своє керівництво та місцеву прокуратуру.

Сьогодні, 4 листопада, працівники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції спільно зі слідчими Славутського відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури задокументували факт надання неправомірної вигоди працівнику поліції.

57-річний чоловік виступав фігурантом у кримінальному провадженні щодо незаконного зберігання вогнепальної зброї і намагався вирішити питання щодо його закриття шляхом підкупу слідчого Славутсього відділу поліції. Зловмисник запропонував правоохоронцю неправомірну вигоду в розмірі півтисячі доларів США. Проте слідчий одразу ж після отримання такої пропозиції повідомив про це своє керівництво та місцеву прокуратуру.

https://hm.npu.gov.ua/

Затримали чоловіка безпосередньо під час передачі ним частини зазначеної суми. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

7 хв. тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

3 години тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

5 години тому

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

17 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

20 години тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

22 години тому