Правоохоронці викрили чоловіка, який намагався підкупити слідчого

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

57-річний чоловік виступав фігурантом у кримінальному провадженні щодо незаконного зберігання вогнепальної зброї і намагався домогтися його закриття шляхом підкупу слідчого. Проте правоохоронець одразу ж після отримання такої пропозиції повідомив про це своє керівництво та місцеву прокуратуру.

Сьогодні, 4 листопада, працівники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції спільно зі слідчими Славутського відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури задокументували факт надання неправомірної вигоди працівнику поліції.

57-річний чоловік виступав фігурантом у кримінальному провадженні щодо незаконного зберігання вогнепальної зброї і намагався вирішити питання щодо його закриття шляхом підкупу слідчого Славутсього відділу поліції. Зловмисник запропонував правоохоронцю неправомірну вигоду в розмірі півтисячі доларів США. Проте слідчий одразу ж після отримання такої пропозиції повідомив про це своє керівництво та місцеву прокуратуру.

https://hm.npu.gov.ua/

Затримали чоловіка безпосередньо під час передачі ним частини зазначеної суми. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне