Рятувальники ліквідували масштабну пожежу в м. Кам’янець-Подільський

3 грудня о 23:44 до Служби порятунку надійшло повідомили про те, що в м. Кам’янець-Подільський на вулиці Базарна горить житловий будинок.

Невідкладно до місця події були спрямовані чергові караули вогнеборців міста. По прибуттю розвідка встановила, що горить покрівля будинку на площі 250 кв.м, та вогонь може перекинутися на поруч розташований готель (20 м) та інші приватні домоволодіння (15 м). Бійці ДСНС невідкладно викликали підмогу та приступили до гасіння. Додатково на місце виклику прибули місцеві пожежні команди з сіл Гуменці та Ходорівці, а також резервні караули ДСНС.

Гасіння ускладнювалося наступними факторами: пізнє повідомлення про пожежу, сильні пориви вітру, а також велика пожежна навантага.

Спершу надзвичайники вжили заходів, аби не допустити перекидання полум’я на готельні приміщення та людські угіддя. Завдяки вчасному нарощенню сил та засобів, оперативним діям бійці ДСНС вогонь вдалося швидко ліквідувати, врятувавши поряд розташовані будівлі.

Загалом до ліквідації займання від ДСНС було залучено 4 одиниці техніки та 12 рятувальників, а також дві автоцистерни та 3 бійці місцевих пожежних команд.

Наразі причина загоряння з’ясовується. Травмованих та загиблих на місці події не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Leave a Comment

Останні новини

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

24 години тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

1 день тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

1 день тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

1 день тому

В рамках Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну» висаджено 50 дубів

25 квітня 2024 року працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області доєднались до Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну». 

1 день тому

Підприємство використовувало водосховище площею понад 250 га не маючи на це правовстановлюючих документів

На Хмельниччині судом повернув у розпорядження громади земельну ділянку водного фонду вартістю 1 млрд 661 млн грн.

1 день тому