Рятувальники ліквідували масштабну пожежу в м. Кам’янець-Подільський

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

3 грудня о 23:44 до Служби порятунку надійшло повідомили про те, що в м. Кам’янець-Подільський на вулиці Базарна горить житловий будинок.

Невідкладно до місця події були спрямовані чергові караули вогнеборців міста. По прибуттю розвідка встановила, що горить покрівля будинку на площі 250 кв.м, та вогонь може перекинутися на поруч розташований готель (20 м) та інші приватні домоволодіння (15 м). Бійці ДСНС невідкладно викликали підмогу та приступили до гасіння. Додатково на місце виклику прибули місцеві пожежні команди з сіл Гуменці та Ходорівці, а також резервні караули ДСНС.

Гасіння ускладнювалося наступними факторами: пізнє повідомлення про пожежу, сильні пориви вітру, а також велика пожежна навантага.

Спершу надзвичайники вжили заходів, аби не допустити перекидання полум’я на готельні приміщення та людські угіддя. Завдяки вчасному нарощенню сил та засобів, оперативним діям бійці ДСНС вогонь вдалося швидко ліквідувати, врятувавши поряд розташовані будівлі.

Загалом до ліквідації займання від ДСНС було залучено 4 одиниці техніки та 12 рятувальників, а також дві автоцистерни та 3 бійці місцевих пожежних команд.

Наразі причина загоряння з’ясовується. Травмованих та загиблих на місці події не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне