Рятувальники ліквідували пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2101

8 березня о 15:41 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2101 неподалік села Гуменці Кам’янець-Подільського району. Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини.

Завдяки злагодженим діям бійців пожежу вдалося локалізувати о 15:53, та остаточно ліквідувати о 15:54. Причина пожежі наразі з’ясовується.

Інформує 2-й державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 8 березня вогнеборці Хмельниччини вдало ліквідували дві пожежі. О 04:45 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Красилів надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Заслучне. За лічені хвили до місця пожежі прибув черговий караул рятувальників. О 05:49 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди на вул. Багалія в обласному центрі.

Leave a Comment

Останні новини

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

1 годину тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

3 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

5 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

21 годину тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

21 годину тому

Прокуратура через суд повернула громадам Шепетівщини землі природно-заповідного фонду, які потрапили у «приватні руки»

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн.

1 день тому