Родина загиблого військового з Хмельниччини придбала FPV-дрони та передала їх прикордонникам

Родина загиблого Сергія Кириленка з Хмельниччини в пам’ять про загиблого сина на отримані виплати придбала FPV-дрони та комплект керування з виносною антеною. Сім’я передала їх для воїнів-прикордонників.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

За їх інформацією у пам’ять про загиблого сина Сергія Кириленка на отримані виплати його сімʼя придбала FPV-дрони та комплект керування з виносною антеною для воїнів-прикордонників.

23-річний Сергій Кириленко родом зі Старокостянтинова. Навчався у Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького.

Прикордонник Сергій Кириленко загинув 6 липня 2023. Фото: Державна прикордонна служба України.

Початок повномасштабного вторгнення Сергій зустрів в Маріуполі. Старший лейтенант очолив бойову групу на позиції “Гора”, яка два тижні стримувала просування ворогів на північній околиці міста. 21 березня 2022 року офіцер зміг вивести побратимів з оточення.

“Хлопець загинув шостого липня 2023 року на Запорізькому напрямку. Сергій Кириленко був у складі однієї зі штурмових груп. Тоді прикордонники прорвали лінію оборони загарбників та надали змогу просунутися Силам оборони вперед, але хлопець вийшов з цього бою на щиті. Сергію Кириленку посмертно присвоєно чергове військове звання “капітан””, — зазначають у прикордонній службі.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

34 хв. тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

3 години тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

4 години тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

7 години тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

9 години тому

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

22 години тому