Родина загиблого військового з Хмельниччини придбала FPV-дрони та передала їх прикордонникам

Фото: Державна прикордонна служба України

Родина загиблого Сергія Кириленка з Хмельниччини в пам’ять про загиблого сина на отримані виплати придбала FPV-дрони та комплект керування з виносною антеною. Сім’я передала їх для воїнів-прикордонників.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

За їх інформацією у пам’ять про загиблого сина Сергія Кириленка на отримані виплати його сімʼя придбала FPV-дрони та комплект керування з виносною антеною для воїнів-прикордонників.

23-річний Сергій Кириленко родом зі Старокостянтинова. Навчався у Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького.

Прикордонник Сергій Кириленко загинув 6 липня 2023. Фото: Державна прикордонна служба України.

Початок повномасштабного вторгнення Сергій зустрів в Маріуполі. Старший лейтенант очолив бойову групу на позиції “Гора”, яка два тижні стримувала просування ворогів на північній околиці міста. 21 березня 2022 року офіцер зміг вивести побратимів з оточення.

“Хлопець загинув шостого липня 2023 року на Запорізькому напрямку. Сергій Кириленко був у складі однієї зі штурмових груп. Тоді прикордонники прорвали лінію оборони загарбників та надали змогу просунутися Силам оборони вперед, але хлопець вийшов з цього бою на щиті. Сергію Кириленку посмертно присвоєно чергове військове звання “капітан””, — зазначають у прикордонній службі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне