Школярі Хмельницького, Сум та Берегово спільно збирають гроші на учнівський проєкт

У рамках проєкту ConnectED  учні та вчителі гімназії №2 м.Хмельницького, Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей та Берегівської гімназії Закарпатської області запустили власну ініціативу  на краудфандинговій платформі GoFundEd. Школярі об’єднали Північ, Центр та Захід України для того, щоб спільними зусиллями відкрити Україну по-новому. Підтримайте їх інформаційно, аби про проєкт дізналося більше людей!

 Учні працювали в тематиці “Точка на карті: учнівські рішення з локального туризму”. У результаті школярі стали ініціаторами створення проєкту “Точка на карті, що оживає”, у рамках якого школярі вже розробили понад 12 нових цікавих туристичних маршрутів, театралізованих екскурсії, квестів, майстер-класів для гостей і містян. Для реалізації проєкту необхідно зібрати історичний та фотоматеріал для виготовлення постерів, а також відзняти відео, посилання на які будуть розташовані у вигляді QR-кодів на постерах. Кожна ініціатива потребує продовження і розвитку, тому учасники проєкту планують долучити до реалізації свого задуму учнів-краєзнавців з усіх обласних центрів, створити інтерактивну історико-культурну мапу України, щоб об’єднати усі міста, продемонструвавши українцям та світові найцікавіші об’єкти України.

Зацікавились? Дивіться більше у відео: https://youtu.be/66UB3U1v4Cw
 
Підтримайте учнівську ідею і зовсім скоро зможете здійснити інтерактивну екскурсію Україною: https://gof.org.ua/campaigns/tochka-na-karti
 

Проєкт реалізується за фінансової підтримки програми «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), агентства з міжнародного розвитку США (USAID Ukraine – USAID Україна) та у партнерстві з ГО Центр Інноваційної Освіти “Про.Світ”.

Для запитань чи уточнень – телефонуйте за номером 0680599081, Поліна, комунікаційна менеджерка платформи.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У боях з російськими окупантами загинуло семеро військовослужбовців з Хмельниччини

У Шепетівській громаді повідомили про загибель внаслідок артилерійського обстрілу 17.05.2024 року водія кулеметного відділення кулеметного взводу Солодчука Олександра Анатолійовича, 25.06.1982 року…

1 годину тому

В Старокостянтинові поліція та СБУ викрили торговця боєприпасами

Поліцейські Старокостянтинова спільно з відділом контррозвідки Управління СБУ в Хмельницькій області викрили місцевого мешканця, який підозрюється у збуті боєприпасів.

2 години тому

На Хмельниччині у водоймах виявили тіла двох чоловіків

Упродовж минулої доби, 20 травня, у водоймах Хмельниччини потонуло двоє людей. Наразі усі обставини загибелі чоловіків встановлюють правоохоронці.

2 години тому

Атомниками з ХАЕС закуплено ще одну партію з «Рою дронів» для ЗСУ

За частину винагороди працівників ХАЕС за підсумками роботи за 2023 рік волонтери Хмельницької АЕС придбали 9 квадрокоптерів DJI MATRICE 30T,…

5 години тому

“Щоб люди побачили біль, який кожен з них переживає”: у Хмельницькому відкрили фотовиставку, присвячену загиблим героям

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх родин Хмельницької районної військової адміністрації відкрили виставку світлин "Вшановуємо пам'ять героїв України".

9 години тому

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

12 години тому