Словак Сергій Страйняк створив безкоштовний мобільний додаток для залучення інвестицій в Україну

Мобільний додаток iOS InveststUkriane відображає понад 60 індустріальних парків по всій Україні. Застосунок містить інформацію про індустріальні парки, які постійно оновлюються (з новими фотографіями, наявністю, контактами тощо). Окрім того є у ньому супутникові, стандартні та гібридні види промислових парків.  Але це не єдине, що можна знайти у цьому додатку. Автор додав туди інформацію про Україну та переваги інвестицій та успішні історії вже створених іноземних компаній.   Крім інвестиційної інформації, додаток також включає веб-посилання на регіональні інвестиційні агентства, UkraineInvest тощо.

Автор цього мобільного застосунку iOS InveststUkriane словак Сергій Страйняк небайдужий до України, адже його прадід з Тернополя і його кохана теж українка.

«Україна має великий економічний потенціал, особливо в майбутньому, який і потрібно показати інвесторам у формі сучасних технологій – мобільні застосунки, зокрема. iOS додаток зробить видимими промислові парки та інвестиційні можливості в Україні. Я зв’язався з Міністерством економічного розвитку і торгівлі в Україні, які надали мені дані про промислові парки. Почав працювати над цією ідеєю. Головною причиною було і є залучення іноземних інвесторів до України, які будуть створювати нові робочі місця з достойною платою для українців, щоб люди не виїжджали на роботу закордон подалі від своїх сімей, а залишалися і заробляли в Україні», – зазначив розробник цього мобільного застосунку iOS InveststUkriane.

Автора додатку про індустріальні парки України радо зустрічають регіональні інвестиційні агенції. Автор фото Сергій Страйняк


Коротка інформація про автора: Сергій Страйняк раніше працював у SARIO (Словацьке агентство з розвитку інвестицій та торгівлі), де керував регіоном Східної Словаччини не лише по індустріальних парках. Працює в ІТ-компанії останні 7 років і у вільний час розробляє додатки для iPhone.

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

2 години тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

3 години тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

6 години тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

8 години тому

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

20 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

23 години тому