Співробітники СІЗО виявили в буханці хліба два поліетиленові згортки

В державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» продовжується робота із попередження та недопущення потрапляння заборонених предметів до охоронюваної зони.

Так, 15.01.2019 року під час догляду вмісту посилки, яка була надіслана громадянкою Я. з міста Дунаївці на ім’я ув’язненого Б. співробітниками установи виявлено два поліетиленові згортки. Як інформує прес-служба відомства, перший із згортків був заповнений невідомою речовиною рослинного походження, а в другому містилось три пакунки із невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, обмотані целофановою фольгою. Дані пакунки знаходилися в прихованому вигляді у буханці хліба.

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

По даному факту повідомлено працівників поліції. Невідомі речовини вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Також по даному факту вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Нагадаємо, нещодавно було попереджено спробу потрапляння алкоголю в СІЗО. Під час догляду вмісту посилки, що надійшла від громадянки Д. із міста Шепетівка на ім’я ув’язненого М., який утримується в установі за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ст.185 ч.3 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) було виявлено та вилучено скляну банку із огірками ємністю 1,5 літри, яка була заповнена рідиною із різким запахом алкоголю.

Leave a Comment

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

8 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

9 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

11 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

12 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

13 години тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

13 години тому