Співробітники СІЗО виявили в буханці хліба два поліетиленові згортки

г
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

В державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» продовжується робота із попередження та недопущення потрапляння заборонених предметів до охоронюваної зони.

Так, 15.01.2019 року під час догляду вмісту посилки, яка була надіслана громадянкою Я. з міста Дунаївці на ім’я ув’язненого Б. співробітниками установи виявлено два поліетиленові згортки. Як інформує прес-служба відомства, перший із згортків був заповнений невідомою речовиною рослинного походження, а в другому містилось три пакунки із невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, обмотані целофановою фольгою. Дані пакунки знаходилися в прихованому вигляді у буханці хліба.

1

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

По даному факту повідомлено працівників поліції. Невідомі речовини вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

2

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Також по даному факту вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Нагадаємо, нещодавно було попереджено спробу потрапляння алкоголю в СІЗО. Під час догляду вмісту посилки, що надійшла від громадянки Д. із міста Шепетівка на ім’я ув’язненого М., який утримується в установі за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ст.185 ч.3 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) було виявлено та вилучено скляну банку із огірками ємністю 1,5 літри, яка була заповнена рідиною із різким запахом алкоголю.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне