Статистика травматизму в Кам’янці-Подільському за минулий тиждень

За даними травмпункту міської лікарні, з 25 березня по 1 квітня в Кам’янці-Подільському зареєстровано 128 осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків невиробничого характеру (за попередній тиждень – 185 осіб). В тому числі 62 дитини (за попередній тиждень – 63).

Проведено 7  попередньо-хірургічних операцій; накладено 22 гіпси (за попередній тиждень – 30). 10 осіб постраждали внаслідок криміналу. 3 особи постраждали внаслідок ДТП. Госпіталізовано 8 осіб. Виробничі травми відсутні.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради вкотре звертає увагу батьків на посилення уваги за поведінкою дітей та дотримання заходів безпеки в побуті, в тому числі під час ігор у дворах, на дитячих майданчиках тощо.

Інформує начальник управління з питань НС та ЦЗН міської ради Ю. Крилов

Нагадаємо, що за поточний період 2019 року в Деражнянському районі вже зареєстровано 120 випадків захворювань на кір, з них 55-дорослих, 65-дітей. В Летичівському районі за березень 2019 року захворіло 7 осіб, діти до 17 років – 1, дорослі – 6.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

8 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

9 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

9 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

11 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

13 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

14 години тому