На Хмельниччині поліцейські затримали чоловіка, який пограбував батька своєї цивільної дружини

Працівники кримінальної поліції Хмельниччини спільно зі слідчими затримали чоловіка, підозрюваного у вчиненні пограбування пенсіонера.

76-річний мешканець одного з сіл Красилівського району приїхав у Шепетівку, аби отримати кошти за оренду земельного паю. На ніч залишився у доньки, яка мешкала у селі неподалік райцентру. Коли ж наступного ранку йшов до автостанції, аби повернутися до свого села, його пограбували. У чоловіка відібрали жилетку, у якій були 6000 гривень, отримані за оренду землі, особисті документи та банківські картки.

На місце події за викликом виїхала слідчо-оперативна група Шепетівського відділу поліції. Поліцейські швидко встановили коло осіб, які могли бути причетними до вчинення злочину. Головним підозрюваним став 32-річний співмешканець доньки потерпілого, який раніше уже не раз притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і пограбувань. Згодом поруч з будинком, де він мешкав, знайшли викрадену у дідуся жилетку, а його цивільна дружина розповіла, що того ж дня вранці він дав їй 3 тисячі гривень.

Грабіжника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Хмельницькому розпочав свою роботу сектор, який обслуговуватиме пенсіонерів системи МВС.

Leave a Comment

Останні новини

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

4 хв. тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

26 хв. тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

3 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

3 години тому

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

3 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

3 дні тому