Симчишин прийшов звітувати на громадську раду (ОНЛАЙН)

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин  звітує на засіданні громадської ради при виконавчому комітеті.

Онлайн трансляцію веде Альона Береза- співголова Ради Реформ Хмельниччини:

 

Нагадаємо, що у 2018 році трьох чиновників Хмельницької міської виявили нетверезими за кермом. Першим під 130 ст. КУпАП потрапив секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак. Нагадаємо, 16 січня 2018 року о 00:06 в м. Хмельницькому на вул. Майборського патрульні зупинили «ЗАЗ SENS». За кермом виявився не хто інший, як Михайло Кривак. За словами поліцейського чиновник мав характерні ознаки сп’яніння: почервоніння обличчя, відповідний запах. В апеляції він буде пробувати пояснити це погодними умовами. Вже 5 травня на вулиці Купріна о 21:15 патрульні зупинили автівку марки «ЗАЗ-Daewoo». Водій був нетверезим. За кермом, як встановили поліцейські, був головний спеціаліст відділу оренди та продажу землі Управління земельних ресурсів та земельної реформи департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Євгеній Середа. Як стало відомо «Новини. Хмельницький», Євгеній Володимирович досить наближена людина до нинішнього очільника Департменту свободівця Олександра Чорнієвича.Третя трагічна автотроща на службовій автівці сталась вже наприкінці травня. За кермом казенного «Nissan Leaf» був тодішній керівник Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Роман Миколаїв. На місці аварії загинула завідуюча дитячого садочку №53 Наталія Докторук та  хмельничанин Олександр Манзюк.

Leave a Comment

Останні новини

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

2 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

2 дні тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

2 дні тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

2 дні тому

В рамках Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну» висаджено 50 дубів

25 квітня 2024 року працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області доєднались до Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну». 

2 дні тому

Підприємство використовувало водосховище площею понад 250 га не маючи на це правовстановлюючих документів

На Хмельниччині судом повернув у розпорядження громади земельну ділянку водного фонду вартістю 1 млрд 661 млн грн.

2 дні тому