TruCam в роботі: патрульні оштрафували уже понад 30 порушників (ВІДЕО)

Про перші результати роботи приладу TruCAM на дорозі Хмельницької області інформує прес-служба Патрульної поліції.

Слід зазначити, що з 11 лютого на автодорозі М12 патрульні розпочали вимірювати швидкість руху автомобілів. Як повідомили патрульні, за три дні уже встигли оштрафувати три десятки любителів проїхатися з вітерцем.

Максимально дозволена швидкість руху на даній ділянці дороги до 90 км/год.

За перші 3 дні контролю за швидкістю руху було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності понад 30 порушників.

 

Нагадаємо, що хмельницькі патрульні розпочали вимірювати швидкість автівок за допомогою TruCAM. 11 лютого на автодорозі М-12 “Стрий – Знам’янка” інспектори УПП у Хмельницькій області розпочали фіксувати швидкість автотранспорту за допомогою лазерного приладу TruCAM. Для запобігання зловживанням та корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES. Це робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке коригування даних. Про використання пристрою, водіїв повідомлятимуть встановлені дорожні знаки, які попереджають кермувальників про те, що ведеться фото-, відеофіксація порушень Правил дорожнього руху. Зазначаємо, що у місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору. 

Згідно частини 1 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 255 гривень. Згідно частини 3 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень. Шановні водії! Будьте обережні, керуйте відповідально та у жодному разі не порушуйте Правила дорожнього руху.

 

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

14 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

15 години тому

З 1 травня стартує запис дітей до першого класу у Хмельницькій громаді

З 1 по 31 травня у Хмельницькій громаді триватиме запис дітей до першого класу. Упродовж місяця батьки мають зареєструватись на електронній платформі…

20 години тому

На Летичівщині поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав квіти з могили полеглого захисника

За наругу над могилою 39-річному зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі.

20 години тому

Прокурори відстояли покарання для жителя Летичева, який вкрав у пенсіонерки усі заощадження

У січні цього року судом визнано винними 24-річного мешканця смт Летичів у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, в особливо…

21 годину тому

Фінансування ЗСУ з місцевих бюджетів: допомога фронту чи нецільове використання коштів?

Чинне законодавство передбачає три способи допомоги ЗСУ за рахунок коштів місцевих бюджетів.

22 години тому