Центр «ЯМаріуполь» відкриється у місті Хмельницькому

Центр “ЯМаріуполь” через два тижні запрацює на вулиці Героїв Маріуполя в Хмельницькому.

Про це домовилися очільники міст Вадим Бойченко та Олександр Симчишин. Як зазначає Олександр Симчишин, вже визначили приміщення та концепцію. Маріупольці беруть на себе повне утримання центру – видачу гуманітарних наборів, роботу психологів, медиків, дитячих вихователів тощо.

“Надаватиметься психологічна допомога, медична допомога первинного рівня та видаватимуться гуманітарні набори, будуть заходи для дітей та сприяння в працевлаштуванні – тобто повноцінний гуманітарний центр. Дуже віримо, що він буде тимчасовим, бо спілкуючись з маріупольською владою, бачимо в них неймовірне бажання повернутись додому, в рідний український Маріуполь”, – говорить мер Хмельницького.

«Хмельницький особливе місто, яке прийняло майже п‘ять тисяч маріупольців. Дякую моєму другу Олександру Симчишину за таку підтримку та готовність швидко приймати рішення націлені на допомогу жителям Маріуполя, які вимушено покинули свій рідний дім. Центри «ЯМаріуполь» продовжують з‘являтися у тих містах, де сьогодні потребують допомоги маріупольці. Ми продовжимо цю роботу», – зазначає мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Подібні центри вже створені в Дніпрі, Запоріжжі та Вінниці.

Leave a Comment

Останні новини

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

16 хв. тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

34 хв. тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

5 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

5 години тому

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

23 години тому