Центр «ЯМаріуполь» відкриється у місті Хмельницькому

Фото: Андрющенко Time

Центр “ЯМаріуполь” через два тижні запрацює на вулиці Героїв Маріуполя в Хмельницькому.

Про це домовилися очільники міст Вадим Бойченко та Олександр Симчишин. Як зазначає Олександр Симчишин, вже визначили приміщення та концепцію. Маріупольці беруть на себе повне утримання центру – видачу гуманітарних наборів, роботу психологів, медиків, дитячих вихователів тощо.

“Надаватиметься психологічна допомога, медична допомога первинного рівня та видаватимуться гуманітарні набори, будуть заходи для дітей та сприяння в працевлаштуванні – тобто повноцінний гуманітарний центр. Дуже віримо, що він буде тимчасовим, бо спілкуючись з маріупольською владою, бачимо в них неймовірне бажання повернутись додому, в рідний український Маріуполь”, – говорить мер Хмельницького.

«Хмельницький особливе місто, яке прийняло майже п‘ять тисяч маріупольців. Дякую моєму другу Олександру Симчишину за таку підтримку та готовність швидко приймати рішення націлені на допомогу жителям Маріуполя, які вимушено покинули свій рідний дім. Центри «ЯМаріуполь» продовжують з‘являтися у тих містах, де сьогодні потребують допомоги маріупольці. Ми продовжимо цю роботу», – зазначає мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Подібні центри вже створені в Дніпрі, Запоріжжі та Вінниці.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне