У боях з російськими окупантами загинуло троє військовослужбовців з Хмельниччини

17 січня при виконанні бойового завдання на Запорізькому напрямку загинув житель села Мар’янівка (Гуківська ОТГ) Романішен Роман.

Роман народився 01 грудня 1985 року в селі Мар’янівка на Кам’янеччині. До повномасштабного вторгнення чоловік працював на місцевому сільськогосподарському підприємстві. Був мобілізований до лав ЗСУ весною 2023 року.

«Роман став Героєм, який віддав своє життя за волю і незалежність України. Він є прикладом того, як потрібно любити свою державу. Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти згорьовану родину військовослужбовця» – йдеться у дописі голови Кам’янець-Подільської райради Михайла Сімашкевича.

14 січня 2024 року в бою за нашу країну в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області загинув солдат Павло Сторчак, 10.09.1990 року народження, повідомили у Красилівській громаді.

19 січня 2024 року на території громади оголошено День жалоби. Поховають Захисника на кладовищі в с.Кульчинки.

12 січня, під час виконання бойового завдання на Краматорському напрямку у м. Дружківка, загинув наш механік-водій механізованого відділення, механізованого взводу, механізованої роти, механізованої частини 4574, житель села Бубнівка, солдат Карпа Григорій Іванович, 06.07.1988 року народження, повідомили у Наркевицькій громаді.

Воїн призваний на військову службу 3 листопада 2022 року.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

1 день тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

1 день тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 день тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

1 день тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

1 день тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

2 дні тому