У боях з російськими окупантами загинуло троє військовослужбовців з Хмельниччини

Фото: колаж newskm.net

17 січня при виконанні бойового завдання на Запорізькому напрямку загинув житель села Мар’янівка (Гуківська ОТГ) Романішен Роман.

Роман народився 01 грудня 1985 року в селі Мар’янівка на Кам’янеччині. До повномасштабного вторгнення чоловік працював на місцевому сільськогосподарському підприємстві. Був мобілізований до лав ЗСУ весною 2023 року.

«Роман став Героєм, який віддав своє життя за волю і незалежність України. Він є прикладом того, як потрібно любити свою державу. Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти згорьовану родину військовослужбовця» – йдеться у дописі голови Кам’янець-Подільської райради Михайла Сімашкевича.

14 січня 2024 року в бою за нашу країну в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області загинув солдат Павло Сторчак, 10.09.1990 року народження, повідомили у Красилівській громаді.

19 січня 2024 року на території громади оголошено День жалоби. Поховають Захисника на кладовищі в с.Кульчинки.

12 січня, під час виконання бойового завдання на Краматорському напрямку у м. Дружківка, загинув наш механік-водій механізованого відділення, механізованого взводу, механізованої роти, механізованої частини 4574, житель села Бубнівка, солдат Карпа Григорій Іванович, 06.07.1988 року народження, повідомили у Наркевицькій громаді.

Воїн призваний на військову службу 3 листопада 2022 року.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне