У Хмельницькій ОВА створили управління з цифровізації

У Хмельницькій обласній військовій адміністрації утворили новий підрозділ – управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Про це свідчить розпорядження начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія від 12 серпня.

Згідно розпорядження, нове управління утворено як юридична особа публічного права з функціями реалізації державної політики у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

В документі зазначається, що положення про управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Хмельницької обласної державної адміністрації та його штатний розпис мають ще розробити. Також, йдеться в розпорядженні, заступники голови відповідно до розподілу обов’язків, керівник апарату обласної державної адміністрації мають забезпечити здійснення всіх необхідних заходів, пов’язаних з утворенням юридичної особи, у тому числі призначення керівника.

Нове управління з цифровізації, як зазначається у розпорядженні, підпорядковуватиметься Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації, яке має забезпечити розроблення в установленому порядку свого Положення у новій редакції.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

1 день тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

1 день тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 день тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

1 день тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

1 день тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

2 дні тому