У Хмельницькій ОВА створили управління з цифровізації

Фото: ілюстративне

У Хмельницькій обласній військовій адміністрації утворили новий підрозділ – управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Про це свідчить розпорядження начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія від 12 серпня.

Згідно розпорядження, нове управління утворено як юридична особа публічного права з функціями реалізації державної політики у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

В документі зазначається, що положення про управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Хмельницької обласної державної адміністрації та його штатний розпис мають ще розробити. Також, йдеться в розпорядженні, заступники голови відповідно до розподілу обов’язків, керівник апарату обласної державної адміністрації мають забезпечити здійснення всіх необхідних заходів, пов’язаних з утворенням юридичної особи, у тому числі призначення керівника.

Нове управління з цифровізації, як зазначається у розпорядженні, підпорядковуватиметься Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації, яке має забезпечити розроблення в установленому порядку свого Положення у новій редакції.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне