У Хмельницькому “копи” оперативно затримали квартирного злодія

32-річний уродженець Тернопільщини викрав у свого знайомого гроші, банківські картки та ключі від квартири, після чого виніс усі цінні речі із житла потерпілого та ще й зняв із його рахунків кошти. Як інформує прес-служба правоохоронців, було оперативно вирахувано і затримано зловмисника. Більшу частину грошей та викрадені речі у нього вилучили. Наразі підозрюваний перебуває під вартою. 

Події мали місце у Хмельницькому 25 липня. Потерпілий відпочивав вдома у затриманого. Скориставшись тим, що гість заснув, зловмисник викрав у нього з кишені гроші, банківські картки та ключі від квартири.

Оскільки підозрюваний знав, де мешкає його товариш, одразу поїхав до нього додому, скориставшись ключами, зайшов у квартиру і викрав звідти документи та цінні речі, а після того ще й зняв кошти з рахунку. Загальна сума збитку склала близько 25 тисяч гривень.

Працівникам Південно-Західного відділення поліції вдалось затримати злодія «за гарячими слідами». Більшу частину коштів та викрадені речі у нього вилучили. 

До речі, уродженець Тернопільщини раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і умисне вбивство і 13 років відбув у місцях позбавлення волі. Наразі суд знову взяв чоловіка під варту. Йому доведеться відповідати за ч.ч. 2,3 ст. 185 (Крадіжка) та ст. 357 (Викрадення документів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

7 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

8 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

8 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

10 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

13 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

13 години тому