У Хмельницькому “копи” оперативно затримали квартирного злодія

1111
Фото: hm.npu.gov.ua

32-річний уродженець Тернопільщини викрав у свого знайомого гроші, банківські картки та ключі від квартири, після чого виніс усі цінні речі із житла потерпілого та ще й зняв із його рахунків кошти. Як інформує прес-служба правоохоронців, було оперативно вирахувано і затримано зловмисника. Більшу частину грошей та викрадені речі у нього вилучили. Наразі підозрюваний перебуває під вартою. 

Події мали місце у Хмельницькому 25 липня. Потерпілий відпочивав вдома у затриманого. Скориставшись тим, що гість заснув, зловмисник викрав у нього з кишені гроші, банківські картки та ключі від квартири.

Оскільки підозрюваний знав, де мешкає його товариш, одразу поїхав до нього додому, скориставшись ключами, зайшов у квартиру і викрав звідти документи та цінні речі, а після того ще й зняв кошти з рахунку. Загальна сума збитку склала близько 25 тисяч гривень.

Працівникам Південно-Західного відділення поліції вдалось затримати злодія «за гарячими слідами». Більшу частину коштів та викрадені речі у нього вилучили. 

До речі, уродженець Тернопільщини раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і умисне вбивство і 13 років відбув у місцях позбавлення волі. Наразі суд знову взяв чоловіка під варту. Йому доведеться відповідати за ч.ч. 2,3 ст. 185 (Крадіжка) та ст. 357 (Викрадення документів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне