У Хмельницькому ремонтують тротуари та пішохідні доріжки

Після проведених відкритих тендерних закупівель з переможцями уклали угоди на виконання робіт з поточного ремонту тротуарів і пішохідних доріжок у п’яти мікрорайонах міста Хмельницького. Для відновлення покриття тротуарів та пішохідних доріжок у бюджеті Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік передбачили 30 млн. грн.

Зокрема, у Центральній частині міста заплановано відновити ділянки тротуарів на вулицях: Вайсера, Водопровідній, Володимирській, Героїв Маріуполя, Пилипчука, Подільській, Проскурівській, Проскурівського підпілля, Свободи та провулку Військкоматському, а також доріжку в поблизу вул. Прибузької, загальною площею понад 7 тис. кв. м. Фігурними елементами мощення (ФЕМ) вже відновлено ділянки тротуарів на вул. Трудовій – 199 кв. м та вул. Володимирській (біля НВО № 5 імені С. Єфремова) – 292 кв.м. Продовжуються роботи з відновлення тротуару на вул. Пилипчука (від вул. Володимирської до вул. Свободи- влаштовано 239 кв. м з ФЕМ) – права сторона.

https://khm.gov.ua/

Планом робіт з поточного ремонту тротуарів та пішохідних доріжок на вулицях Північно-Східної частини м. Хмельницького передбачено ремонт на 12 об’єктах, загальною площею близько 2 тис. кв. м. На сьогодні завершені роботи на 8-х об’єктах, а саме: пішохідні доріжки на вул. Зарічанській (поблизу будинків № 20/1, № 14/2, № 14/1), прс. Миру (біля будинків № 62, № 66), ділянки тротуарів на прс. Миру (від вул. Федунця до заїзду до буд. № 63 А) та на вул. Профспілковій (від вул. Вінницької до буд. № 11 та сходи на вул. Вінницькій в поблизу буд. № 56. Продовжуються роботи на 2-х об’єктах: тротуар на вул. Вінницькій (поблизу буд. № 31), доріжка на прс. Миру (біля буд. № 88). Вже влаштовано 1248 кв. м. покриття тротуарів і доріжок, з них мощення фігурними елементами мощення (ФЕМ) – 982 кв. м, та 266 кв. м. асфальтобетонного покриття.

https://khm.gov.ua/

Поточним ремонтом тротуарів та пішохідних доріжок на вулицях Північно-Західної частини м. Хмельницького передбачено ремонт на 4-х об’єктах, загальною площею 1,7 тис. кв.м окремими ділянками на вулицях: Нижній Береговій, Верхній Береговій, Залізняка. Наразі завершено влаштування плитки на тротуарі на вул. Нижній Береговій (від пров. Заріччя до буд. № 1/2) та виконуються роботи на вул. Залізняка (поблизу буд. № 20-№ 22). Облаштовано тротуарів із ФЕМ площею 513 кв. м.

https://khm.gov.ua/

У Південно-Західній частині заплановано відновити ділянки тротуарів на вулицях: Тернопільській, Інститутській, Кам’янецькій, Святослава Хороброго, Депутатській, П’яскорського, Львівське шосе, Молодіжній, загальною площею 3,777 тис. кв. м. Завершено роботи на двох об’єктах, а саме: тротуари на ділянках від вул. Тернопільської до буд. № 12А (ФЕМ – 112,5 кв.м), від вул. Тернопільської до училища № 11 (ФЕМ – 189,5 кв. м) та на вул. Кам’янецькій (від буд. 145 до буд. 147) – ФЕМ – 357 кв. м.

https://khm.gov.ua/

У Південно-Східній частині заплановано відновити ділянки тротуарів на вулицях: Верейського, Гайовій, Госпітальній, Довженка, Калнишевського, Кушнірука, Петлюри, Ракетників, Ранковій, Спортивній, загальною площею понад 3,2 тис. кв. м. Вже відновлено ділянки тротуарів на вул. Ракетників – 223,7 кв. м. (ФЕМ), вул. Петлюри – 45 кв. м. (ФЕМ) та 260 кв. м. (а/б), вул. Ранковій – 70 кв. м. (ФЕМ) та 45 кв. м. (а/б), вул. Кушнірука – 90 кв. м. (ФЕМ), вул. Калнишевського – 105 кв. м. (а/б). Розпочато роботи з улаштування тротуару на вул. Кушнірука (поблизу водонапірної вежі).

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Водія, який збив у Хмельницькому 5-річного хлопчика, засудили до п’яти з половиною років в’язниці

У Хмельницькому до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили 25-річного хмельничанина.

1 годину тому

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

4 години тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

7 години тому

У Кам’янці-Подільському сталася ДТП, у якій травмувалась 77-річна пасажирка

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 6 травня, близько 11:00 години на вʼїзді у місто неподалік села Лисогірка.

7 години тому

На Хмельниччині у держустанові без тендеру закупили електровелосипедів на суму 1,8 млн грн

Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького домоглися у судовому порядку повернення незаконно витрачених державних коштів на закупівлю електровелосипедів.

11 години тому

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

1 день тому