У Хмельницькому ремонтують тротуари та пішохідні доріжки

Фото: https://khm.gov.ua/

Після проведених відкритих тендерних закупівель з переможцями уклали угоди на виконання робіт з поточного ремонту тротуарів і пішохідних доріжок у п’яти мікрорайонах міста Хмельницького. Для відновлення покриття тротуарів та пішохідних доріжок у бюджеті Хмельницької міської територіальної громади на 2023 рік передбачили 30 млн. грн.

Зокрема, у Центральній частині міста заплановано відновити ділянки тротуарів на вулицях: Вайсера, Водопровідній, Володимирській, Героїв Маріуполя, Пилипчука, Подільській, Проскурівській, Проскурівського підпілля, Свободи та провулку Військкоматському, а також доріжку в поблизу вул. Прибузької, загальною площею понад 7 тис. кв. м. Фігурними елементами мощення (ФЕМ) вже відновлено ділянки тротуарів на вул. Трудовій – 199 кв. м та вул. Володимирській (біля НВО № 5 імені С. Єфремова) – 292 кв.м. Продовжуються роботи з відновлення тротуару на вул. Пилипчука (від вул. Володимирської до вул. Свободи- влаштовано 239 кв. м з ФЕМ) – права сторона.

https://khm.gov.ua/

Планом робіт з поточного ремонту тротуарів та пішохідних доріжок на вулицях Північно-Східної частини м. Хмельницького передбачено ремонт на 12 об’єктах, загальною площею близько 2 тис. кв. м. На сьогодні завершені роботи на 8-х об’єктах, а саме: пішохідні доріжки на вул. Зарічанській (поблизу будинків № 20/1, № 14/2, № 14/1), прс. Миру (біля будинків № 62, № 66), ділянки тротуарів на прс. Миру (від вул. Федунця до заїзду до буд. № 63 А) та на вул. Профспілковій (від вул. Вінницької до буд. № 11 та сходи на вул. Вінницькій в поблизу буд. № 56. Продовжуються роботи на 2-х об’єктах: тротуар на вул. Вінницькій (поблизу буд. № 31), доріжка на прс. Миру (біля буд. № 88). Вже влаштовано 1248 кв. м. покриття тротуарів і доріжок, з них мощення фігурними елементами мощення (ФЕМ) – 982 кв. м, та 266 кв. м. асфальтобетонного покриття.

https://khm.gov.ua/

Поточним ремонтом тротуарів та пішохідних доріжок на вулицях Північно-Західної частини м. Хмельницького передбачено ремонт на 4-х об’єктах, загальною площею 1,7 тис. кв.м окремими ділянками на вулицях: Нижній Береговій, Верхній Береговій, Залізняка. Наразі завершено влаштування плитки на тротуарі на вул. Нижній Береговій (від пров. Заріччя до буд. № 1/2) та виконуються роботи на вул. Залізняка (поблизу буд. № 20-№ 22). Облаштовано тротуарів із ФЕМ площею 513 кв. м.

https://khm.gov.ua/

У Південно-Західній частині заплановано відновити ділянки тротуарів на вулицях: Тернопільській, Інститутській, Кам’янецькій, Святослава Хороброго, Депутатській, П’яскорського, Львівське шосе, Молодіжній, загальною площею 3,777 тис. кв. м. Завершено роботи на двох об’єктах, а саме: тротуари на ділянках від вул. Тернопільської до буд. № 12А (ФЕМ – 112,5 кв.м), від вул. Тернопільської до училища № 11 (ФЕМ – 189,5 кв. м) та на вул. Кам’янецькій (від буд. 145 до буд. 147) – ФЕМ – 357 кв. м.

https://khm.gov.ua/

У Південно-Східній частині заплановано відновити ділянки тротуарів на вулицях: Верейського, Гайовій, Госпітальній, Довженка, Калнишевського, Кушнірука, Петлюри, Ракетників, Ранковій, Спортивній, загальною площею понад 3,2 тис. кв. м. Вже відновлено ділянки тротуарів на вул. Ракетників – 223,7 кв. м. (ФЕМ), вул. Петлюри – 45 кв. м. (ФЕМ) та 260 кв. м. (а/б), вул. Ранковій – 70 кв. м. (ФЕМ) та 45 кв. м. (а/б), вул. Кушнірука – 90 кв. м. (ФЕМ), вул. Калнишевського – 105 кв. м. (а/б). Розпочато роботи з улаштування тротуару на вул. Кушнірука (поблизу водонапірної вежі).

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне