У Хмельницькому водій напідпитку врізався у припаркований автомобіль

17 лютого, близько 20-ї години, на вулиці Західна Окружна, 37-річний водій ВАЗ не впорався з керуванням та допустив наїзд на інший автомобіль ВАЗ, що був припаркований на узбіччі. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Під час спілкування із водієм патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер. Результат — позитивний, 2,25 проміле алкоголю в крові, що свідчить про сильний стан алкогольного сп’яніння у водія.

На чоловіка патрульні склали протоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння (частина 1 статті 130 КУпАП) та за вчинення ДТП без потерпілих (стаття 124 КУпАП).

Шановні водії! Вкотре нагадуємо — алкоголь та кермо це несумісні речі. Наслідки керування в стані сп’яніння можуть бути трагічними.

З початку поточного року патрульні вже виявили та задокументували 122 випадки керування в стані сп’яніння, з них 9 водіїв попались на вчиненні даного правопорушення друге протягом року, а ще 4 керували напідпитку більше двох разів за рік.

Нагадаємо, що хмельничани долучаються до профілактики ДТП: фото і відео порушників публікують у соцмережах. Боротьба з порушниками ПДР на Хмельниччині набула всенародного характеру. Тепер активісти хочуть перемогти лихачів та порушників ПДР за допомогою соцмереж. Згідно з останньою статистикою за 2018 рік в області на території обслуговування патрульних задокументовано 1888 аварій, з них 311 з потерпілими. Також було зафіксовано 113 наїздів на пішоходів, у 7 випадках аварій ставались з вини самого пішохода. За участі нетверезих водіїв сталась 171 автопригода. В результаті аварій за 2018 рік загинули 33 людини. Активісти закликають бути небайдужими громадянами, не замовчувати проблеми в місті. Фотографувати водіїв, що паркуються в неналежному місті, та інші казуси й порушення на дорогах Хмельницького та області.

Leave a Comment

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

16 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

17 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

19 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

20 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

21 годину тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

21 годину тому