У Хмельницькому водій напідпитку врізався у припаркований автомобіль

1
Фото: @khmelpolice

17 лютого, близько 20-ї години, на вулиці Західна Окружна, 37-річний водій ВАЗ не впорався з керуванням та допустив наїзд на інший автомобіль ВАЗ, що був припаркований на узбіччі. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Під час спілкування із водієм патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер. Результат — позитивний, 2,25 проміле алкоголю в крові, що свідчить про сильний стан алкогольного сп’яніння у водія.

На чоловіка патрульні склали протоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння (частина 1 статті 130 КУпАП) та за вчинення ДТП без потерпілих (стаття 124 КУпАП).

Шановні водії! Вкотре нагадуємо — алкоголь та кермо це несумісні речі. Наслідки керування в стані сп’яніння можуть бути трагічними.

З початку поточного року патрульні вже виявили та задокументували 122 випадки керування в стані сп’яніння, з них 9 водіїв попались на вчиненні даного правопорушення друге протягом року, а ще 4 керували напідпитку більше двох разів за рік.

Нагадаємо, що хмельничани долучаються до профілактики ДТП: фото і відео порушників публікують у соцмережах. Боротьба з порушниками ПДР на Хмельниччині набула всенародного характеру. Тепер активісти хочуть перемогти лихачів та порушників ПДР за допомогою соцмереж. Згідно з останньою статистикою за 2018 рік в області на території обслуговування патрульних задокументовано 1888 аварій, з них 311 з потерпілими. Також було зафіксовано 113 наїздів на пішоходів, у 7 випадках аварій ставались з вини самого пішохода. За участі нетверезих водіїв сталась 171 автопригода. В результаті аварій за 2018 рік загинули 33 людини. Активісти закликають бути небайдужими громадянами, не замовчувати проблеми в місті. Фотографувати водіїв, що паркуються в неналежному місті, та інші казуси й порушення на дорогах Хмельницького та області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне