У Хмельницькому взяли під варту зловмисника, який скоїв розбійний напад на 10-річну дівчинку

40-річний розбійник напав на школярку в ліфті і, погрожуючи предметом, схожим на зброю, забрав у неї мобільний телефон. За кілька годин поліцейські розшукали і затримали чоловіка. За скоєне йому може загрожувати від 8 до 15 років ув’язнення.
 
Подія сталася 7 жовтня близько 14:30 години. У ліфті одного з багатоквартирних будинків невідомий чоловік, дістав предмет, схожий на зброю, та, погрожуючи ним, забрав у 10-річної дівчинки мобільний телефон, після чого вибіг на вулицю.
 
Потерпіла вибігла слідом за ним і стала кликати на допомогу. Перехожий, почувши крики дівчинки, спинив зловмисника і відібрав в нього викрадений телефон. Та самому розбійнику вдалося вирватися і втекти.
Уже за декілька годин працівники кримінальної поліції встановили місце знаходження зловмисника. Ним виявився 40-річний хмельничанин. Правоохоронці затримали порушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.
 
Слідчі Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові про підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна. На час досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту.
Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

5 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

5 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

6 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

6 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

9 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

10 години тому