У Хмельницькому взяли під варту зловмисника, який скоїв розбійний напад на 10-річну дівчинку

Фото:
40-річний розбійник напав на школярку в ліфті і, погрожуючи предметом, схожим на зброю, забрав у неї мобільний телефон. За кілька годин поліцейські розшукали і затримали чоловіка. За скоєне йому може загрожувати від 8 до 15 років ув’язнення.
 
Подія сталася 7 жовтня близько 14:30 години. У ліфті одного з багатоквартирних будинків невідомий чоловік, дістав предмет, схожий на зброю, та, погрожуючи ним, забрав у 10-річної дівчинки мобільний телефон, після чого вибіг на вулицю.
 
Потерпіла вибігла слідом за ним і стала кликати на допомогу. Перехожий, почувши крики дівчинки, спинив зловмисника і відібрав в нього викрадений телефон. Та самому розбійнику вдалося вирватися і втекти.
Уже за декілька годин працівники кримінальної поліції встановили місце знаходження зловмисника. Ним виявився 40-річний хмельничанин. Правоохоронці затримали порушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.
 
Слідчі Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові про підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна. На час досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне