У Хмельницькому зоозахисники вимагають перевести бурого ведмедя з парку Чекмана у реабілітаційний центр для хижаків

У Хмельницькому уже четвертий рік у зоокутку, що в парку імені Чекмана, мешкає бурий ведмідь на ім’я Балу. Він останніх два роки регулярно осінню впадає в сплячку, зимою спить і навесні прокидається.

Зоозахисники вважають, що умови для утримання хижака є не належними, а тому просять перевести його у реабілітаційний центр для хижаків, де він житиме на відкритому просторі у природному середовищі.

«Подивіться розмір клітки в якій він живе усе своє життя, а також умови в яких він знаходиться… Ми домовились з реабілітаційними центром для хижаків, де на відкритому просторі живуть ведмеді. Вони готові забрати хижака собі, але тепер все залежить від нас, потрібен розголос цієї історії, аби ми допомогли витягнути ведмедя на свободу! Тому що дикі тварини, не мають бути заручниками та забавою для людей. Дикі тварини мають жити, якщо не на волі , то в гідних умовах, вони на це заслуговують по праву свого народження! Давайте зупинимо цю несправедливість і зробимо гарну справу!» – йдеться у дописі зоозахисниці.

dariagvozdeva8

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому безкоштовно вакцинують домашніх тварин: де можна отримати послугу

Цього року на Хмельниччині зафіксували випадок сказу у безпритульного собаки. Хвора тварина покусала 8-річного школяра та домашнього собаку.

1 день тому

Хмельницький суд виніс вирок помічнику священника у справі сутички між ним і військовим

Півтора року пробаційного нагляду, виплату 50 тисяч гривень моральної шкоди й оплату лікування потерпілого — такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд помічнику…

1 день тому

У Хмельницькому від отриманих під час пожежі опіків померла 8-річна дівчинка

Вчора, 9 травня, у Хмельницькому на вулиці Гонгадзе виникла пожежа квартири на 1-му поверсі дев’ятиповерхівки.

1 день тому

Троє чоловіків з Хмельниччини намагались на гумовому човні перетнути Тису

Чоловіки, яким обіцяли безперешкодний перетин кордону в пункті пропуску, «опинилися» на березі Тиси з човном та помпою.

1 день тому

Президент призначив начальника Управління СБУ Хмельниччини

Вчора Володимир Зеленський призначив Олексія Прокопенка начальником Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

1 день тому

Ринок праці Хмельниччини: 1 травня кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб

Станом на 1 травня  2024 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб, в тому числі  237 учасників бойових дій,…

2 дні тому