У Хмельницькому зоозахисники вимагають перевести бурого ведмедя з парку Чекмана у реабілітаційний центр для хижаків

Фото: dariagvozdeva8

У Хмельницькому уже четвертий рік у зоокутку, що в парку імені Чекмана, мешкає бурий ведмідь на ім’я Балу. Він останніх два роки регулярно осінню впадає в сплячку, зимою спить і навесні прокидається.

Зоозахисники вважають, що умови для утримання хижака є не належними, а тому просять перевести його у реабілітаційний центр для хижаків, де він житиме на відкритому просторі у природному середовищі.

«Подивіться розмір клітки в якій він живе усе своє життя, а також умови в яких він знаходиться… Ми домовились з реабілітаційними центром для хижаків, де на відкритому просторі живуть ведмеді. Вони готові забрати хижака собі, але тепер все залежить від нас, потрібен розголос цієї історії, аби ми допомогли витягнути ведмедя на свободу! Тому що дикі тварини, не мають бути заручниками та забавою для людей. Дикі тварини мають жити, якщо не на волі , то в гідних умовах, вони на це заслуговують по праву свого народження! Давайте зупинимо цю несправедливість і зробимо гарну справу!» – йдеться у дописі зоозахисниці.

dariagvozdeva8

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне