У Нетішині виявили підвищену концентрацію хлору: причину з’ясовують

Підвищену концентрацію хлору виявили поблизу трьох закладів дошкільної освіти.

У Нетішині в одному з мікрорайонів виявили підвищену концентрацію хлору. Термінове звернення до мешканців оприлюднили у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. Також надали інформацію, що робити у випадку отруєння хлором.

«Терміново! Мешканцям мікрорайону поблизу закладів дошкільної освіти № 5, № 6, № 7 закрити вікна наглухо. Залишайтесь у приміщеннях. Виявлено підвищену концентрацію хлору в повітрі. Працює ДСНС», – йдеться у повідомленні міської влади.

Що стало причиною підвищеної концентрації хлору наразі з’ясовують фахівці. У коментарі сайту «Є» керівник пресслужби Головного управління ДСНС у Хмельницькій області Олександр Гулько зазначив, що наразі на місці події працюють і фахівці Держпродспоживслужби, які з’ясовують причину підвищеної концентрації хлору.

ОНОВЛЕНО о 13:10: міський голова Нетішина Олександр Супрунюк зазначив, що наразі фахівці проводять заміри, працює поліція та ДСНС.

«Заміряють показники концентрації хлору в усіх мікрорайонах. Поки виявлено підвищену концентрацію на цьому «третьому» мікрорайоні. Причому, її виявили після ранкової повітряної тривоги. Дитячі садочки, які в цьому мікрорайоні, наразі не працюють. Ми повідомили батьків і вони забрали малечу додому», – зазначив Олександр Супрунюк.

ОНОВЛЕНО о 13:40: Виконавчий комітет Нетішинської міської ради повідомив, що ситуація щодо перевищення хлору у повітрі стабільна, знаходиться у межах норми.
 
Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому безкоштовно вакцинують домашніх тварин: де можна отримати послугу

Цього року на Хмельниччині зафіксували випадок сказу у безпритульного собаки. Хвора тварина покусала 8-річного школяра та домашнього собаку.

3 дні тому

Хмельницький суд виніс вирок помічнику священника у справі сутички між ним і військовим

Півтора року пробаційного нагляду, виплату 50 тисяч гривень моральної шкоди й оплату лікування потерпілого — такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд помічнику…

3 дні тому

У Хмельницькому від отриманих під час пожежі опіків померла 8-річна дівчинка

Вчора, 9 травня, у Хмельницькому на вулиці Гонгадзе виникла пожежа квартири на 1-му поверсі дев’ятиповерхівки.

3 дні тому

Троє чоловіків з Хмельниччини намагались на гумовому човні перетнути Тису

Чоловіки, яким обіцяли безперешкодний перетин кордону в пункті пропуску, «опинилися» на березі Тиси з човном та помпою.

3 дні тому

Президент призначив начальника Управління СБУ Хмельниччини

Вчора Володимир Зеленський призначив Олексія Прокопенка начальником Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

3 дні тому

Ринок праці Хмельниччини: 1 травня кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб

Станом на 1 травня  2024 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб, в тому числі  237 учасників бойових дій,…

4 дні тому