У Нетішинській ОТГ продовжено карантинні заходи

За інформацією Нетішинського міського лабораторного відділення ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України» з 27 по 31 січня 2020 року зареєстровано 699 випадків ГРВІ, в тому числі 27 випадків грипу (дітей до 17 років – 479 випадків, 11 випадків грипу, що становить 69%, та дорослих – 220 випадків, 16 випадків грипу, що становить 31%).

Найбільш інтенсивно епідемічний процес протікає серед дітей 5-14 років (303 випадки, що становить 63% від усіх захворілих дітей) та серед дорослого населення 30-64 роки (176 випадків). Епідемічний поріг за поточний тиждень перевищено на 16,6%. В порівнянні з минулим тижнем захворюваність зросла в 2 рази (на 99,7%). Серед дітей 0-17 років на 96,3% (з 244 випадків до 479). Серед дорослих захворюваність зросла в 2,1 рази (на 90,1%, з 106 випадків до 220). Кількість госпіталізованих за поточний тиждень – 41 особа, в тому числі 30 дітей, та11 дорослих. Летальних випадків не зареєстровано.

Відповідно до розпорядження міського голови, карантинні заходи у Нетішинській ОТГ продовжено до 5 лютого 2020 року включно. Зокрема припиняється навчання у загальноосвітніх навчальних закладах Нетішинської міської ОТГ, ПНЗ Будинку дитячої творчості, клубі «Юний технік», КПНЗ «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді»; навчання у мистецьких школах «Нетішинська художня школа», «Нетішинська школа мистецтв»; проведення культурно-масових заходів, групових занять у КЗ «Палац культури міста Нетішина», КЗ «Будинок культури», КЗ «Старокривинський Будинок культури», міському краєзнавчому музеї; відвідування бібліотек-філій центральної публічної бібліотеки міської ОТГ.

Роботу дошкільних навчальних закладів міста необхідно забезпечити у посиленому протиепідемічному режимі, провести дезінфекційні заходи та суворо дотримуватись санітарно-гігієнічного та дезінфекційного режиму.

Також рекомендується тимчасово припинити експлуатацію СК «Енергетик», басейну, КДЮСШ. ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» рекомендовано провести профілактичні заходи серед персоналу в місцях великого скупчення людей. Керівникам та власникам аптечної мережі міста рекомендовано підтримувати необхідний запас антивірусних препаратів, протигрипозної вакцини та дезінфекційних засобів.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Leave a Comment

Останні новини

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

1 годину тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

2 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

2 години тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

3 години тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

18 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

19 години тому