У Нетішинській ОТГ продовжено карантинні заходи

Фото: www.netishynrada.gov.ua

За інформацією Нетішинського міського лабораторного відділення ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України» з 27 по 31 січня 2020 року зареєстровано 699 випадків ГРВІ, в тому числі 27 випадків грипу (дітей до 17 років – 479 випадків, 11 випадків грипу, що становить 69%, та дорослих – 220 випадків, 16 випадків грипу, що становить 31%).

Найбільш інтенсивно епідемічний процес протікає серед дітей 5-14 років (303 випадки, що становить 63% від усіх захворілих дітей) та серед дорослого населення 30-64 роки (176 випадків). Епідемічний поріг за поточний тиждень перевищено на 16,6%. В порівнянні з минулим тижнем захворюваність зросла в 2 рази (на 99,7%). Серед дітей 0-17 років на 96,3% (з 244 випадків до 479). Серед дорослих захворюваність зросла в 2,1 рази (на 90,1%, з 106 випадків до 220). Кількість госпіталізованих за поточний тиждень – 41 особа, в тому числі 30 дітей, та11 дорослих. Летальних випадків не зареєстровано.

Відповідно до розпорядження міського голови, карантинні заходи у Нетішинській ОТГ продовжено до 5 лютого 2020 року включно. Зокрема припиняється навчання у загальноосвітніх навчальних закладах Нетішинської міської ОТГ, ПНЗ Будинку дитячої творчості, клубі «Юний технік», КПНЗ «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді»; навчання у мистецьких школах «Нетішинська художня школа», «Нетішинська школа мистецтв»; проведення культурно-масових заходів, групових занять у КЗ «Палац культури міста Нетішина», КЗ «Будинок культури», КЗ «Старокривинський Будинок культури», міському краєзнавчому музеї; відвідування бібліотек-філій центральної публічної бібліотеки міської ОТГ.

Роботу дошкільних навчальних закладів міста необхідно забезпечити у посиленому протиепідемічному режимі, провести дезінфекційні заходи та суворо дотримуватись санітарно-гігієнічного та дезінфекційного режиму.

Також рекомендується тимчасово припинити експлуатацію СК «Енергетик», басейну, КДЮСШ. ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» рекомендовано провести профілактичні заходи серед персоналу в місцях великого скупчення людей. Керівникам та власникам аптечної мережі міста рекомендовано підтримувати необхідний запас антивірусних препаратів, протигрипозної вакцини та дезінфекційних засобів.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне