У Полонському районі вогнеборці ліквідували пожежу в недіючій споруді

13 січня о 20:54 на пункт зв’язку 17 Державної пожежно-рятувальної частини від жителя м.Полонне надійшло повідомлення про те, що на вул. Привокзальній горить перший поверх недіючої будівлі. Як інформує прес-служба вогнеборців, загиблих на пожежі виявлено не було.

За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників. На момент прибуття підрозділу вогнем було охоплено 9 кв.м одного із приміщень недіючої споруди.

km.dsns.gov

Завдяки швидким та оперативним діям, рятувальникам вдалося приборкати полум’я та не допустити його поширення на суміжні приміщення і на другий поверх будівлі. Пожежу локалізовано о 21:02 та ліквідовано о 21:04. Причина пожежі встановлюється.

Травмованих та загиблих на місці події не було.

Нагадаємо, що в Ярмолинецькому районі відбулося дві пожежі. 11 січня о 09:04 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на вул. Шевченка у смт Ярмолинці горить приватний житловий будинок. За вказаною адресою негайно прибули рятувальники 22 Державної пожежно-рятувальної частини, які одразу приступили до гасіння. Вогонь на площі 3 кв.м вогнеборці локалізували о 09:11 та ліквідували о 09:15, не допустивши поширення вогню кімнатами будинку. Причина пожежі наразі з’ясовується. А о 14:31 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди у с.Антонівці. На боротьбу з вогнем було спрямовано черговий караул 22 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Пожежу площею 9 кв.м було локалізовано о 14:50 та остаточно ліквідовано о 14:55. Причина пожежі наразі з’ясовується. Нещасних випадків на пожежі не було.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

21 годину тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

22 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

22 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому