У Полонському районі вогнеборці ліквідували пожежу в недіючій споруді

г
Фото: km.dsns.gov

13 січня о 20:54 на пункт зв’язку 17 Державної пожежно-рятувальної частини від жителя м.Полонне надійшло повідомлення про те, що на вул. Привокзальній горить перший поверх недіючої будівлі. Як інформує прес-служба вогнеборців, загиблих на пожежі виявлено не було.

За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників. На момент прибуття підрозділу вогнем було охоплено 9 кв.м одного із приміщень недіючої споруди.

11

km.dsns.gov

Завдяки швидким та оперативним діям, рятувальникам вдалося приборкати полум’я та не допустити його поширення на суміжні приміщення і на другий поверх будівлі. Пожежу локалізовано о 21:02 та ліквідовано о 21:04. Причина пожежі встановлюється.

Травмованих та загиблих на місці події не було.

Нагадаємо, що в Ярмолинецькому районі відбулося дві пожежі. 11 січня о 09:04 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на вул. Шевченка у смт Ярмолинці горить приватний житловий будинок. За вказаною адресою негайно прибули рятувальники 22 Державної пожежно-рятувальної частини, які одразу приступили до гасіння. Вогонь на площі 3 кв.м вогнеборці локалізували о 09:11 та ліквідували о 09:15, не допустивши поширення вогню кімнатами будинку. Причина пожежі наразі з’ясовується. А о 14:31 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди у с.Антонівці. На боротьбу з вогнем було спрямовано черговий караул 22 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Пожежу площею 9 кв.м було локалізовано о 14:50 та остаточно ліквідовано о 14:55. Причина пожежі наразі з’ясовується. Нещасних випадків на пожежі не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне