У Славуті може подорожчати проїзд у громадському транспорті

У Славуті 18 червня відбулися громадські слухання з питання публічного обговорення проєкту рішення Славутської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху».

Як інформує пресслужба міської ради, головуюча громадських слухань  і заступниця міського голови Людмила Калюжнюк повідомила присутнім, що розгляд цього питання відбувається на підставі звернення перевізників міста, за результатами якого відповідними виконавчими органами міської ради було проведено розрахунок та підготовлений вказаний проєкт рішення. Станом на 18 червня не надійшло від громадян жодних пропозицій та зауважень щодо даного питання.

Перший заступник міського голови Сергій Микульський зауважив, що дане питання розглядатиметься на виконавчому комітеті Славутської міської ради, який приймає остаточне рішення щодо встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування по м. Славута.

Начальник управління економічного розвитку Галина Дарчик ознайомила присутніх із розрахунками запропонованого тарифу, зокрема складовими, що головним чином впливають на вартість послуги перевезення.

Опісля обговорення учасники зібрання схвалили резолюцію громадських слухань наступного змісту:

«Рекомендувати виконавчому комітету Славутської міської ради при прийнятті відповідного рішення врахувати результати громадського обговорення щодо встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху по м. Славута у розмірі:

  • перевезення пасажирів – 8 грн,
  • перевезення учнів -2 грн.»
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

9 хв. тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

27 хв. тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

5 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

5 години тому

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

23 години тому