У Славуті може подорожчати проїзд у громадському транспорті

Фото: https://slavuta-mvk.gov.ua/

У Славуті 18 червня відбулися громадські слухання з питання публічного обговорення проєкту рішення Славутської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху».

Як інформує пресслужба міської ради, головуюча громадських слухань  і заступниця міського голови Людмила Калюжнюк повідомила присутнім, що розгляд цього питання відбувається на підставі звернення перевізників міста, за результатами якого відповідними виконавчими органами міської ради було проведено розрахунок та підготовлений вказаний проєкт рішення. Станом на 18 червня не надійшло від громадян жодних пропозицій та зауважень щодо даного питання.

Перший заступник міського голови Сергій Микульський зауважив, що дане питання розглядатиметься на виконавчому комітеті Славутської міської ради, який приймає остаточне рішення щодо встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування по м. Славута.

Начальник управління економічного розвитку Галина Дарчик ознайомила присутніх із розрахунками запропонованого тарифу, зокрема складовими, що головним чином впливають на вартість послуги перевезення.

Опісля обговорення учасники зібрання схвалили резолюцію громадських слухань наступного змісту:

«Рекомендувати виконавчому комітету Славутської міської ради при прийнятті відповідного рішення врахувати результати громадського обговорення щодо встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху по м. Славута у розмірі:

  • перевезення пасажирів – 8 грн,
  • перевезення учнів -2 грн.»
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне