У славутській школі встановили велопарковку

У НBK «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад I ступеня, гімназія» встановили велопарковку.

Навчальний заклад взяв участь в національній кампанії «Велосипедом до школи» в межах проєкту «Впровадження освіти з безпеки pyxy на велосипеді в українських школах». У результаті конкурсу серед українських шкіл на участь у національній кампанії «Велосипедом до школи» відібрали 15 шкіл, серед яких і навчально-виховний комплекс м.Славути. Загалом на конкурс надійшло понад 200 заявок з усіх областей України.

Як повідомляє пресслужба Славутського МВК, у рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між НBK «ДНЗ – ЗНЗ I ступеня, гімназія» та громадською організацією «Асоціація велосипедистів Києва» (U-Cycle) на території навчального закладу змонтували та встановили велосипедну парковку критого типу. Окрім того, НВК отримав два велосипеди з шоломами та замками для навчання учнів безпечної їзди на велосипеді і набір велоінструментів.

Метою проєкту є інтегрування навчання з безпеки руху на велосипеді в українську шкільну освіту, а також сприяння його впровадженню на основі розробленого документа національної політики. Така освіта в Україні забезпечить ефективніший захист дітей і підлітків на велосипедах та підвищить їхню участь у дорожньому русі.

Leave a Comment

Останні новини

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

2 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

2 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

3 години тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

4 години тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

19 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

20 години тому