У славутській школі встановили велопарковку

Фото: https://slavuta-mvk.gov.ua/

У НBK «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад I ступеня, гімназія» встановили велопарковку.

Навчальний заклад взяв участь в національній кампанії «Велосипедом до школи» в межах проєкту «Впровадження освіти з безпеки pyxy на велосипеді в українських школах». У результаті конкурсу серед українських шкіл на участь у національній кампанії «Велосипедом до школи» відібрали 15 шкіл, серед яких і навчально-виховний комплекс м.Славути. Загалом на конкурс надійшло понад 200 заявок з усіх областей України.

Як повідомляє пресслужба Славутського МВК, у рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між НBK «ДНЗ – ЗНЗ I ступеня, гімназія» та громадською організацією «Асоціація велосипедистів Києва» (U-Cycle) на території навчального закладу змонтували та встановили велосипедну парковку критого типу. Окрім того, НВК отримав два велосипеди з шоломами та замками для навчання учнів безпечної їзди на велосипеді і набір велоінструментів.

Метою проєкту є інтегрування навчання з безпеки руху на велосипеді в українську шкільну освіту, а також сприяння його впровадженню на основі розробленого документа національної політики. Така освіта в Україні забезпечить ефективніший захист дітей і підлітків на велосипедах та підвищить їхню участь у дорожньому русі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне