У Старокостянтинові рятувальники відчинили двері квартири, в якій знаходилась літня жінка

21 січня о 09:50  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від місцевої жительки, про те, що на другому поверсі житлового будинку по вулиці Миру в місті Старокостянтинів у квартирі знаходиться 83-річна жінка, яка самостійно не в змозі відчинити двері. За інформацією рятувальників, жінка погано себе почувала та благала про допомогу.

На місце виклику прибули рятувальники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю ДСНСівці за допомогою висувної драбини піднялися у вікно другого поверху та потрапили у квартиру.
Надзвичайники відчинили двері з середини і передали жінку працівникам швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, що на Хмельниччині сталось 7 пожеж. Одну людину врятовано. Так, 19 січня о 07год.50хв. виникла пожежа житлового будинку на вулиці Дачній, що у місті Красилів. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі – встановлюється. Збитки – 10 000гривень. Нещасних випадків на пожежі не було. Того ж дня по обіді спалахнуло вже у селі Пашківці, що у Хмельницькому районі. Горіла допоміжна споруда житлового сектору. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та пошкодив облицювання стін на площі 15кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки – встановлюються. 19 січня о 15год.19хв. пожежники отримали виклик вже з м.Хмельницький. На вулиці Толстого горів житловий будинок. Вогонь пошкодив стіни, балки, крокви на площі 5 кв.м. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів. Збиток – 10 000 гривень.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому