У Старокостянтинові рятувальники відчинили двері квартири, в якій знаходилась літня жінка

2
Фото: km.dsns.gov

21 січня о 09:50  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від місцевої жительки, про те, що на другому поверсі житлового будинку по вулиці Миру в місті Старокостянтинів у квартирі знаходиться 83-річна жінка, яка самостійно не в змозі відчинити двері. За інформацією рятувальників, жінка погано себе почувала та благала про допомогу.

На місце виклику прибули рятувальники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю ДСНСівці за допомогою висувної драбини піднялися у вікно другого поверху та потрапили у квартиру.
Надзвичайники відчинили двері з середини і передали жінку працівникам швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, що на Хмельниччині сталось 7 пожеж. Одну людину врятовано. Так, 19 січня о 07год.50хв. виникла пожежа житлового будинку на вулиці Дачній, що у місті Красилів. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі – встановлюється. Збитки – 10 000гривень. Нещасних випадків на пожежі не було. Того ж дня по обіді спалахнуло вже у селі Пашківці, що у Хмельницькому районі. Горіла допоміжна споруда житлового сектору. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та пошкодив облицювання стін на площі 15кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки – встановлюються. 19 січня о 15год.19хв. пожежники отримали виклик вже з м.Хмельницький. На вулиці Толстого горів житловий будинок. Вогонь пошкодив стіни, балки, крокви на площі 5 кв.м. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів. Збиток – 10 000 гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне