У Старокостянтинові взяли під варту двох чоловіків, які пограбували неповнолітніх

Познайомившись з двома неповнолітніми хлопцями, зловмисники запропонували їм покататись містом, після чого пограбували. Поліцейські затримали зловмисників у Хмельницькому, їм обом уже оголошено підозри.
 
 
Подія сталася 5 травня близько 15:40 години у м. Старокостянтинові. Двоє чоловіків 33-х та 27-ми років познайомились з двома неповнолітніми 17-ти та 16-ти років. Зловмисники запропонували хлопцям покататися по місту на автомобілі, а потім, погрожуючи фізичною розправою, змусили віддати їм мобільні телефони та вийти з автівки. Після того, як грабіжники зникли у невідомому напрямку, потерпілі звернулися до поліції.
 
Використовуючи можливості управління кримінального аналізу, поліцейські оперативно встановили, що підозрювані попрямували до м. Хмельницького, де їх і затримали. Одним із грабіжників виявився житель обласного центру, інший — із Запорізької області. Обоє чоловіків раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності.
 
Зловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Один із викрадених телефонів поліцейські вилучили, інший підозрювані встигли збути.
 
Слідчі відділу поліції №1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили обом чоловікам підозри за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.
 
За скоєне зловмисникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

 

Leave a Comment

Останні новини

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

2 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

2 дні тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

2 дні тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

3 дні тому

В рамках Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну» висаджено 50 дубів

25 квітня 2024 року працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області доєднались до Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну». 

3 дні тому

Підприємство використовувало водосховище площею понад 250 га не маючи на це правовстановлюючих документів

На Хмельниччині судом повернув у розпорядження громади земельну ділянку водного фонду вартістю 1 млрд 661 млн грн.

3 дні тому