У Старокостянтинові взяли під варту двох чоловіків, які пограбували неповнолітніх

Фото: Поліція Хмельницької області
Познайомившись з двома неповнолітніми хлопцями, зловмисники запропонували їм покататись містом, після чого пограбували. Поліцейські затримали зловмисників у Хмельницькому, їм обом уже оголошено підозри.
 
Повідомляє поліція Хмельницької області
 
Подія сталася 5 травня близько 15:40 години у м. Старокостянтинові. Двоє чоловіків 33-х та 27-ми років познайомились з двома неповнолітніми 17-ти та 16-ти років. Зловмисники запропонували хлопцям покататися по місту на автомобілі, а потім, погрожуючи фізичною розправою, змусили віддати їм мобільні телефони та вийти з автівки. Після того, як грабіжники зникли у невідомому напрямку, потерпілі звернулися до поліції.
 
Використовуючи можливості управління кримінального аналізу, поліцейські оперативно встановили, що підозрювані попрямували до м. Хмельницького, де їх і затримали. Одним із грабіжників виявився житель обласного центру, інший — із Запорізької області. Обоє чоловіків раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності.
 
Зловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Один із викрадених телефонів поліцейські вилучили, інший підозрювані встигли збути.
 
Слідчі відділу поліції №1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили обом чоловікам підозри за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.
 
За скоєне зловмисникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне